Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La capella de la Misericòrdia acull l’exposició «Tàndem» que serà inaugurada demà i es podrà visitar fins al 9 de maig

La capella de la Misericòrdia acull l’exposició «Tàndem» que serà inaugurada demà i es podrà visitar fins al 9 de maig

(08/04/2015)

La mostra recull obres de nou parelles d’artistes amb la voluntat de plasmar que, malgrat la complicitat intel·lectual i emocional, no es contaminen plàsticament

La capella de la Misericòrdia ha acollit avui la presentació de l’exposició «Tàndem», que s’inaugurarà demà i es podrà visitar fins al proper 9 de maig, de dimarts a  divendres d’11 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h.

A la presentació hi han assistit el vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports, Joan Rotger; la directora insular de Cultura i Patrimoni, Catalina Sureda; les comissàries de l’exposició, Maria José Corominas i Ana Bàrbara Cardellà, així com alguns dels artistes que hi participen. 

Aquest projecte expositiu recull obres de 9 parelles artístiques amb la voluntat de plasmar que, malgrat la complicitat intel·lectual i emocional, «no es contaminen plàsticament», ha assegurat Cardellà. Per la seva banda, Corominas ha destacat que es tracta d’una aposta «conceptualment innovadora» i ha agraït la col·laboració del Consell de Mallorca i de tots els artistes que hi han participat.

La mostra recull peces d’Inma Alonso i Miquel Planas, Monique Amy-Ginard i Jorge Manuel Pombo, Cristina Escape i Joan Bennàssar, Marta Font i Xisco Bonnin, Bárbara Joan i Joan Sastre, Natasha Levedeva i Rafa Zaforteza, Josefina Pino i Peter Marquant, Maria Isabel Uribe i Fabian Schalekamp, Yannick Vu i Ben Jakober.