Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La classe, coproducció del Teatre Principal amb Sergio Baos, s’estrena aquest dijous

La classe, coproducció del Teatre Principal amb Sergio Baos, s’estrena aquest dijous

(07/11/2017)

El proper dijous 9 de novembre, la Sala Petita del Teatre Principal acollirà l’estrena de La classe, una obra original de Sergio Baos, que és interpretada per Òscar Muñoz i Rodo Gener, amb direcció de Joan M. Albinyana.

A més de la funció de l’estrena, La classe també es representarà el divendres 10 de novembre. Ambdues funcions són a les 20 hores.

 

La classe fou el projecte seleccionat dins la línia de teatre de text el passat mes de maig dins el procés de selecció per triar les coproduccions del Teatre Principal de Palma.

 

Aquest muntatge teatral planteja un viatge resseguint la vida de dos amics, dos adolescents companys de pupitre als quals anirem seguint pràcticament al llarg de tota la seva vida i dels quals anirem coneixent tot un seguit de secrets. Aquest plantejament, que podria semblar d’un realisme senzill, acaba conformant un espectacle amb trets del teatre contemporani anglès i de la tragèdia grega.

 

Al mateix temps, La classe parla d’altres temes, com la maduresa personal i com aquesta significa prendre decisions, i com aquestes decisions van conformant les nostres vides a mesura que s’evoluciona. El muntatge La classe ja es va poder veure el passat 27 d’octubre, en el marc de la Fira de Teatre de Manacor, on va obtenir un gran èxit entre el públic assistent.