Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La consellera Catalina Soler lliura els premis del XIV Concurs escolar d’objectes reciclats EDUC4R

La consellera Catalina Soler lliura els premis del XIV Concurs escolar d’objectes reciclats EDUC4R

(04/06/2015)

El certamen, que té com a objectiu conscienciar els nins i joves de la sobregeneració de residus i inisitir en la seva reutilització, s'emmarca en els actes commemoratius del Dia Mundial del Medi Ambient que se celebrarà demà

La consellera de Medi Ambient, Catalina Soler, acompanyada del director insular de Residus, Antoni Serra, i la presidenta de la Fundació Deixalles, Francesca Martí, ha lliurat avui els premis a les escoles i nins guanyadors del Concurs d’objectes reciclats EDUC4R 2015, en el marc dels actes commemoratius del Dia Mundial del Medi Ambient que se celebrarà demà

El certamen, que enguany arriba a la edició número catorze, forma part del programa d’educació ambiental del Consell de Mallorca EDUC4R, que té per objectiu impulsar una gestió sostenible dels recursos als centres escolars fomentant el consum responsable, la reducció, la reutilització i la recollida selectiva.

Enguany s'hi han presentat un total de 133 objectes de 21 escoles de Mallorca, un 31 % més que l’any passat. La consellera Catalina Soler ha donat l’enhorabona als guanyadors i ha agraït la feina i la implicació de l’alumnat en aquesta iniciativa.

El concurs, que es du a terme amb la col·laboració d'Ecoembes i la Fundació Deixalles, té com a finalitat conscienciar de la sobregeneració de residus i de la seva problemàtica i, sobretot, insistir en la reutilització com a eina imprescindible per a millorar-ne també la gestió. Amb aquest concurs, els nins i nines aprenen a reutilitzar els residus construint jocs i juguetes, elements decoratius o qualsevol altre objecte.

Els guanyadors d’enguany han estat: en la categoria d'Educació Infantil, el CEIP Son Anglada (Palma); Primer cicle de primària, CEIP es Puig (Lloseta); Segon cicle de primària, CC es Liceu (Marratxí); Tercer cicle de primària, CEIP Rei Jaume III (Llucmajor); Secundària, CC La Salle (Inca) i en la categoria d'Educació Especial, el CEE Son Ferriol.

Els premis han consistit en una estada en un dels refugis del Consell de Mallorca per a cada classe guanyadora, un lot de materials d’oficina i objectes ecològics per a les escoles i marxandatge.