Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La consellera de Territori i Infraestructures es compromet a posar en marxa els accessos a Lloseta

La consellera de Territori i Infraestructures es compromet a posar en marxa els accessos a Lloseta

(05/08/2015)

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha mantingut una primera trobada amb el batle de Lloseta i alguns regidors del consistori.

El Departament de Territori i Infraestructures impulsarà el projecte dels accessos a Lloseta des de la Ma-13, l’autopista d’Inca. Aquesta decisió respon a una demanda històrica dels veïnats del municipi del Raiguer.

Actualment, aquest projecte es troba en fase de supervisió. A continuació, el projecte es posarà en exposició pública i, després, les obres ja es podran licitar. El Consell té previst que es puguin començar les obres durant l’any 2016.

A la reunió que ha mantingut Garrido amb el batle de Lloseta, Tolo Moyà, també s’han tractat altres temes sobre carreteres que afecten el poble. Per part del Consell, també hi ha assistit el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Iñaki Miranda, i el secretari tècnic, Jaume Colom. I, en representació de l’Ajuntament, els regidors Chema Muñoz i Margalida Villalonga han acompanyat al batle llosetí.