Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La presidenta Cladera participa a l’acte commemoratiu del 44 aniversari de la Constitució al Palau de l'Almudaina

La presidenta Cladera participa a l’acte commemoratiu del 44 aniversari de la Constitució al Palau de l'Almudaina

(06/12/2022)

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha participat a l'acte institucional per commemorar el 44è aniversari de la Constitució Espanyola, celebrat al Palau de l'Almudaina. A més de la presidenta Cladera, han presidit l'acte la presidenta del Govern, Francina Armengol, i la delegada del Govern a les Illes Balears, Aina Calvo.

A l'acte també han participat sis alumnes del Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears, que han llegit cadascun d'ells un article de la Constitució i interpretat sis fragments musicals amb diferents instruments.

"Tornam a l'Almudaina per commemorar els 44 anys de la Constitució i per defensar valors com la llibertat, pa igualtat, la justícia i cohesió social i el diàleg. Uns valors que hem de seguir defensant perquè són els que ens permeten avançar com a societat democràtica i combatre els missatges d'odi i intolerància" ha expressat Cladera.

Han assistit a l'acte els consellers de Presidència, Javier de Juan; Maria Antònia Garcias de Territori i Andreu Serra, de Transició, Turisme i Esports, així com altres membres de la corporació insular. També hi han estat presents el batle de Palma, José Hila, el president del Parlament de les Illes Balears, Vicenç Thomàs, i altres representants institucionals i civils de les Illes Balears.