Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La presidenta del Consell de Mallorca felicita els campions i classificats en les competicions de caça el 2014

La presidenta del Consell de Mallorca felicita els campions i classificats en les competicions de caça el 2014

(17/02/2015)

Maria Salom ha donat l'enhorabona als esportistes i els ha obsequiat amb el llibre «Boc Balear. Cuatro mil años de historia, diez años de homologación», editat per la institució insular

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, ha rebut avui els caçadors mallorquins campions i classificats a les competicions cinegètiques nacionals i internacionals que se celebraren el 2014.

La presidenta ha donat l'ehorabona als esportistes pel èxits aconseguits i ha reiterat el suport de la institució insular al sector cinegètic, una activitat amb gran tradició a Mallorca i que compta amb uns 20.000 caçadors.

Maria Salom ha destacat el seu esforç i l’esperit de superació any rere any i s’ha mostrat molt satisfeta amb la tasca que s’ha fet des del Consell de Mallorca de manera conjunta amb la Federació Balear de Caça per donar resposta al que demandava el sector.

L’acte ha comptat amb la presència de Juan Bestard Mas, campió d'Europa i subcampió d’Espanya de tir al colomí júniors; Jordi Llinàs Pocoví, tercer classificat d'Europa de tir al colomí júniors, i Laura Illes, tercera classificada d’Europa de tir al colomí dames.

També hi han estat presents el subcampió Antoni Ferrer Garau en el campionat d’Espanya de caça amb ca eivissenc; Juan José Gelabert Capó, guanyador del trofeu al falcó desplaçat des de el punt més llunyà d’Europa, i campió d'Espanya per equips de falconeria, juntament amb Javier Vallbona Hernández, i Pau Bennassar Llinás, campió de la IV copa de velocitat en línia recta al cimbell.

Tots ells han rebut de mans de la presidenta el llibre «Boc Balear. Cuatro mil años de historia, diez años de homologación» editat pel Consell de Mallorca.

La recepció ha comptat també amb la presència de la consellera de Medi Ambient, Catalina Soler; el director insular de Caça, Joan Escalas; el cap de Programes, Pedro Bestard, i el president de la Federació Balear de Caça, Jaume Ripoll.

Igualment, han acompanyat els esportistes diversos representants municipals com el regidor de Medi Ambient de Bunyola, Joan Antoni Estarellas Mateu, i els regidors d'Esports, i de Polícia de Marratxí, Jaume Llompart Caldés i Joan Coll Canyelles, respectivament.