Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La presidenta del Consell, Maria Salom, assisteix a la tradicional missa de Pasqua amb la Família Reial

La presidenta del Consell, Maria Salom, assisteix a la tradicional missa de Pasqua amb la Família Reial

(05/04/2015)

La cerimonia religiosa a la Seu, oficiada pel bisbe Javier Salinas, ha comptat amb la presència dels reis Felipe i Letizia, amb les seves filles Leonor i Sofía, i la reina Sofía

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, ha assistit avui a la tracional missa de Pasqua que se celebra a la Seu, a la qual hi han estat presents els membres de la Família Reial.

L’eucaristia, que ha estat oficiada pel bisbe de Mallorca, Javier Salinas, ha comptat amb la presència dels reis Felipe i Letizia, amb les seves filles, la princesa d'Astúries, Leonor, i l'infanta Sofía. També ha assistit a la missa, com és tradicional, la reina Sofía.

A la seva arribada a la Seu, la presidenta Maria Salom ha saludat al president del Govern de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, i al bisbe Javier Salinas, i moments després han arribat Ses Majestats.

Després de la salutació a la Família Reial al Portal Major de la Seu, s’ha donat inici a l’eucaristia per celebrar la Pasqua, a la qual han assistit nombrosos ciutadans.