Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La presidenta Maria Salom assisteix a la III Trobada Internacional d’Hidroavions de Mallorca a Pollença

La presidenta Maria Salom assisteix a la III Trobada Internacional d’Hidroavions de Mallorca a Pollença

(01/05/2015)

També s’ha celebrat una exhibició de salts de la Patrulla Acrobàtica de l’Exèrcit de l’Aire

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, ha assistit avui a la III Trobada Internacional d’Hidroavions Civils d’Europa i a l'exhibició de salts de la Patrulla Acrobàtica de l’Exèrcit de l’Aire (PAPEA), que ha tingut lloc a la badia de Pollença.

 

Maria Salom ha pogut veure la col·lecció de maquetes d’avions a ràdio control que s’ha exposat a la zona dels hangars de la base i, posteriorment, l’exhibició de salts a la platja dels Tamarells, del Port de Pollença.

 

L'acte ha comptat amb la presència de Román Carlos Martínez Santos, coronel en cap de l’Aeròdrom Militar de Pollença; Manuel Fernández-Roca Teigel, delegat de Defensa a les Illes Balears, Antonio Deudero, director general de Ports i Aeroports del Govern; Bartomeu Cifre, batle de Pollença; i Tummy Bestard

La Fundació Aeronàutica Mallorquina és l’organitzadora del III Splash Inn Pollença 2015 i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pollença i l’Exèrcit de l’Aire.

 

L'any 1920, els mallorquins van ser pioners en temes d’hidroaviació. Primer amb la Aeromarítima Mallorquina, que enllaçava Palma amb Barcelona, i ​​després amb Ángel Orte, que obre la primera escola d'hidroavions a Porto Colom. Aquest procés va culminar amb la construcció a la badia de Pollença d'una base d’hidroavions per a l'Exèrcit de l'Aire