Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La presidenta Maria Salom inaugura, amb el batle Carlos Simarro, la prolongació del carrer Sant Jaume, a Sóller, un projecte que millora les connexions del municipi

La presidenta Maria Salom inaugura, amb el batle Carlos Simarro, la prolongació del carrer Sant Jaume, a Sóller, un projecte que millora les connexions del municipi

(30/03/2015)

L’Ajuntament ha anomenat el nou carrer «Pere A. Serra Bauzà», en homenatge al fill il·lustre del municipi, que ha estat present a l’acte

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, ha assistit avui a la inauguració de la prolongació del carrer Sant Jaume, a Sóller, un projecte inclòs al pla de subvenció per a obres municipals de la institució insular, que ha tingut un cost de més de 600.000 euros, finançat íntegrament pel Departament de Cooperació Local.

 

A l’acte, encapçalat pel batle Carlos Simarro, hi han assistit també en representació del Consell Bernardí Coll i Mauricio Rovira, consellers de Cooperació Local i Urbanisme i Territori, respectivament, així com la directora insular de Relacions Institucionals, Maribel Crespí.

 

L’Ajuntament de Sóller ha anomenat el nou vial urbà «carrer Pere A. Serra Bauzà», en homenatge al fill il·lustre del municipi, l’editor i president d’honor del Grup Serra, Pere A. Serra, que ha estat present a l’acte, acompanyat per la seva família i nombrosos amics i veïnats del municipi. Els regidors del municipi també han assistit a la inauguració del carrer.

 

Maria Salom, Carles Simarro i Pere A. Serra han descobert la placa del nou carrer i els assistents han pogut recórrer el vial abans d'obrir-se al trànsit. La presidenta del Consell ha explicat que "es tracta d'un projecte reivindicat des de fa més de 30 anys per l'Ajuntament i veïnats, que millora la connectivitat al poble i amb Fornalutx".

 


De fet, aquest vial de 320 metres, d’una banda, millora la circulació de vehicles en el nucli urbà i, de l’altra, dóna continuïtat al trànsit que accedeix de Sóller a Fornalutx i Biniaraix, i redueix el recorregut actual per la Ma-10. També s'han habilitat unes 50 places d'aparcament.