Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La residència La Bonanova celebra el seu 33è aniversari

La residència La Bonanova celebra el seu 33è aniversari

(06/05/2015)

Durant tota aquesta setmana, es duen a terme diferents actes amb la participació de treballadors i residents d'aquest centre del Consell

La residència per a persones majors La Bonanova, depenent de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) del Consell de Mallorca, celebra el seu 33è aniversari i ho fa amb una sèrie d'activitats que al llarg d'aquesta setmana es duran a terme a les seves instal·lacions, i que compten amb la participació de treballadors i residents del centre.

 

Així, els actes començaren el passat dilluns amb un torneig de petanca i l'actuació de la coral de la residència, i es perllongaran fins el proper diumenge, que conclouran les celebracions amb la missa d'aniversari a càrrec del Coro Rociero de la Hermandad del Rocio.

 

A més de l'actuació de la coral, els residents, familiars i treballadors podran gaudir d'altres com ara el concert de la banda militar del Cuartel General de la Comgebal, o un concert d'havaneres. Així mateix es duran a terme diversos concursos com el de pintura, jocs de taula o rebosteria, i el tradicional concurs de paelles entre els treballadors del centre previst per aquest divendres.

 

Durant tota aquesta setmana a la recepció de la residència es podran visitar  diferents exposicions de fotografies antigues, pintura sobre tela i ceràmica, resultat dels tallers duits a terme per els usuaris del centre que tenen com a principal objectiu promoure l’autonomia personal per a prevenir el deteriorament cognitiu i fomentar l'envelliment actiu.