Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La seu del Consell de Mallorca inaugura la il·luminació de la façana amb un concert de nadales

La seu del Consell de Mallorca inaugura la il·luminació de la façana amb un concert de nadales

(04/12/2018)

El Cor Petitons del Teatre Principal i el Cor de Majors de la UIB han estat els encarregats d’engalanar i posar música a l’acte simbòlic de l’encesa de llums del Consell de Mallorca. Uns llums que il·luminaran els carrers durant aquestes setmanes nadalenques.

Després del compte enrere de les persones assistents, el president del Consell, Miquel Ensenyat, ha pitjat el botó que ha il·luminat tota la façana de Palau Reial i que ha iniciat el concert de nadales organitzat pel Departament de Participació Ciutadana i Presidència, amb l’actuació del Cor Petitons del Teatre Principal de Palma, dirigit per la directora Margalida Ripoll i la pianista Beatriz Galán, i que han interpretat temes ben coneguts, com «El noi de la mare», «Bressol de Nadal» i «Els tres reis arriben a Ciutat».


Les generacions de cantants més joves han deixat pas als més veterans, dirigits per Pilar Noguera. El Cor de Majors de la UIB ha interpretat «La pastora Caterina», «Allà en un pessebre», «Nadal amb rock» i «Bon Nadal». Ambdues corals han finalitzat el concert conjuntament, amb «El 25 de desembre», mentre s’ha convidat les persones assistents a una xocolatada.

 

A més a més, s'ha inaugurat el betlem, que enguany l'ha creat el betlemista Nadal Ferriol i que s'ha inspirat en el poble de Maria de la Salut.