Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Les Jornades esportives familiars del Consell arriben a més de 1.600 persones al llarg de 2019

Les Jornades esportives familiars del Consell arriben a més de 1.600 persones al llarg de 2019

(13/10/2019)

Aquest cap de setmana el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, i la directora insular d’Esports, Marga Portells, han visitat l’espai a Cala Barca, Santanyí, on es desenvolupen fins a 20 modalitats esportives

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, i la directora insular, Marga Portells, han visitat la jornada esportiva familiar que es realitza aquest cap de setmana a Cala Barques (Santanyí), per tal de conèixer de prop aquest programa que té una acollida massiva entre els usuaris d’esports del Consell de Mallorca. De fet, les tres «Jornades esportives familiars» de la Direcció Insular d’Esports aquest 2019 han arribat a 1.668 persones.

Aquestes jornades, incloses en la línia de treball «Esport per a tothom», són estades familiars en espais hotelers de Mallorca (Cala Mandia a Manacor i Cala Barques a Santanyí), on es desenvolupa un cap de setmana d’activitats esportives. Enguany s’ha arribat a les 20 modalitats, algunes d’elles innovadores: piragua, marxa nòrdica, aiguagim, spinning, running, fit hip-hop, pilates i estiraments, ultra slide, hit core, air fit jumping, 80’s fit dance, full body beach, fit boxing, tir amb arc, futbol, vòlei, i rocòdrom. 

El circuit abasta activitats per a adults, infants i joves; i activitats esportives de mar i muntanya, aprofitant l’entorn natural. També diferents modalitats com a eina individual i d’altres en equip.

La Direcció Insular d’Esports vol potenciar amb el programa «Esport per a tothom» la pràctica d’exercici físic en l’àmbit familiar, oferint un ventall d’activitats i opcions per a diferents edats. Aquest va dirigit a persones adultes i famílies de Mallorca i inclou, no només aquestes estades puntuals, sinó també rutes al medi natural i aquàtic, com marxa nòrdica o senderisme, o diades esportives de BTT o paddle surf.