Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Lloret estrena un centre sociocultural gràcies al suport financer del Consell de Mallorca

Lloret estrena un centre sociocultural gràcies al suport financer del Consell de Mallorca

(23/12/2022)

Els ajuts del departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local han permès realitzar les obres de rehabilitació de l’antic centre parroquial.

El  conseller Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha inaugurat avui el nou centre sociocultural de Lloret de Vistalegre ubicat a l’antic centre parroquial. Les noves instal·lacions tenen una capacitat per a més de 200 persones i tant la redacció del projecte, com la direcció d’obres i finançament han estat assumits pel Consell.

Durant la inauguració del centre, el conseller Alzamora ha recordat que ha estat una obra complexa per mor de les característiques de l'edifici, construït en els anys cinquanta sobre un talús amb els materials i tècniques de l'època. Ara, s’han suprimit les barreres arquitectòniques, obert finestrals per a aprofitar les seves vistes i fer l’edifici més sostenible. El cost total del projecte ha estat de 495.000 euros dels quals el Consell ha finançat el 80 per cent.

El conseller Alzamora, ha destacat durant la visita a Lloret "la importància del Consell de Mallorca i la seva capacitat d'acció en els municipis". En aquest context ha assegurat que en aquest cas concret i sense la col·laboració interinstitucional no s'haguessin pogut acabar les obres. "En un territori com el nostre, amb municipis petits, el Consell és el puntal que permet tècnicament i econòmicament fer funcionar la majoria d'ajuntaments. És el cas de municipis amb escassos recursos per la seva dimensió i capacitat financera". D'acord amb el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, "el Consell de Mallorca té una incidència al territori total i absoluta. La seva capacitat per canviar de dalt a baix pobles i ciutats és real, tant pel seu pressupost com per la seva xarxa d'assistència tècnica i administrativa", ha assegurat.