Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mallorca Cultura reuneix una selecció de 7 propostes no professionals al Teatre Principal

Mallorca Cultura reuneix una selecció de 7 propostes no professionals al Teatre Principal

(17/06/2019)

Col·lectius d'arreu de Mallorca actuaran del 18 al 23 de juny en la segona edició de Mallorca Cultura, un projecte impulsat des del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca amb l'objectiu de mostrar una selecció de les propostes artístiques que estan creant grups no professionals arreu de l'illa.

El Teatre Principal de Palma acollirà al llarg d'aquesta setmana la segona edició de Mallorca Cultura, una mostra de col·lectius no professionals de les arts escèniques, que a través de les seves propostes artístiques contribueixen a generar canvis socials, educatius i culturals en els seus entorns més propers.

Enguany s’han seleccionat 7 projectes dels 17 que es presentaren mitjançant una convocatòria oberta i que es va tancar el desembre de 2018.

Mallorca Cultura començarà aquest dimarts 18 de juny, a les 18 hores amb Macbeth, una versió del clàssic de Shakespeare a càrrec dels alumnes de l’Escola de Teatre de Santa Mònica. El mateix dimarts, a les 20 hores, serà el torn de Hamelin Project, un muntatge de lIES Port d’Alcúdia que reflexiona sobre com les noves tecnologies condicionen el comportament humà.

El dimecres 19 s’escenificarà Ronda de bruixes, un multidisciplinar espectacle en el qual hi intervenen els alumnes del CEIP Rei Jaume III, l’Escola de Música de Llucmajor i la Banda Municipal de la localitat.

Estepa Teatre actuarà el dijous 20 amb l’obra Pedra, paper, tisora, un títol que ens parlarà dels reptes de superació personal, amb una especial implicació cap a aquelles persones que pateixen algun tipus de problemàtica de salut mental.

La Xirgu: visca el teatre és l’obra que proposa la veterana companyia andritxola Voramar, una obra coral sobre la dificultosa estrena de Mariana Pineda, de García Lorca, per part de la companyia de Margarida Xirgu. Serà el divendres 21 de juny.

El dissabte 22 serà el torn de Ballamunt, un projecte de dansa comunitària que des de 2016 i en diferents contexts s’ha fet al barri de Canamunt (Palma) impulsat per La Impossible i dirigit per Maria Antònia Oliver.

Mallorca Cultura tancarà la setmana el diumenge 23 amb La nit canalla, un projecte creat pel Centre Cívic Parc Sandaru de Barcelona que va recollir i presentar Ciclop 18, el festival del centre de residències CINE de Sineu.