Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Margalida Puigserver es reuneix amb la Fundació Sant Joan de Déu per conèixer la seva tasca social

Margalida Puigserver es reuneix amb la Fundació Sant Joan de Déu per conèixer la seva tasca social

(11/09/2015)

La presidenta de l'IMAS s'ha reunit amb els responsables de l'associació per conèixer els seus projectes amb famílies en situació de risc.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, ha mantingut aquest matí una reunió amb la Fundació Sant Joan de Déu Serveis Socials Mallorca, per conèixer de primera mà la tasca que es duu a terme des d'aquesta associació amb les famílies en situació de risc de Mallorca.

 

A la trobada hi han assistit el director gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu, Joan Carulla, i la directora de la fundació, Immaculada Iglesias, a més de la directora insular de Menors, Beatriz Morales.

 

Durant la reunió els responsables de la fundació han donat a conèixer els seus projectes en matèria de serveis socials, centrats sobretot en la prevenció i el suport a famílies en situació de risc, amb menors al seu càrrec, mitjançant un centre i dos pisos socials ubicats a Palma, on s'ofereix acollida, alimentació i higiene a aquest col·lectiu, a més de treballar per a possibilitar la reinserció social del nucli familiar.

 

Puigserver ha lloat la feina que es duu a terme des de la Fundació Sant Joan de Déu Serveis Socials Mallorca i ha assegurat que “la seva tasca preventiva i d'educació dels pares fa que en molts casos es pugui evitar la intervenció des de protecció de menors”.

 

Des de la Fundació també es treballa amb algunes famílies per a crear o refer relacions afectives positives entre els seus membres, així com fomentar el desenvolupament socioeducatiu dels menors i els pares que ho necessiten.

 

Tant des de l'IMAS com des de la Fundació Sant Joan de Déu s'ha valorat de forma positiva la trobada en la que s'ha acordat  estudiar possibles vies de col·laboració entre ambdues entitats.