Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Margalida Puigserver reafirma amb la FEIAB el compromís de l’IMAS de col·laborar en benefici dels menors

Margalida Puigserver reafirma amb la FEIAB el compromís de l’IMAS de col·laborar en benefici dels menors

(11/08/2015)

La consellera de Benestar i Drets Socials del Consell i presidenta de l’IMAS ha mostrat la seva predisposició a estudiar les propostes que li han realitzat a la reunió d'avui.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, i la vicepresidenta de l'IMAS, Apolònia Miralles, s'han reunit avui dematí amb els responsables de la Federació d'Entitats d'Infància i Adolescència (FEIAB),  Magela Sosa i Joan Ferrer per refermar el compromís de col·laboració entre la institució insular i la FEIAB.

 

Actualment, l'IMAS té concertades un total de 278 places residencials de menors, la majoria d'elles amb alguna de les onze entitats que conformen la FEIAB. Igualment, des de la FEIAB es col·labora activament amb l'IMAS amb les diferents iniciatives que es duen a terme des de la institució insular com a administració competent en matèria de protecció al menor i atenció a la infància.

 

Per aquest motiu, la consellera Margalida Puigserver els ha volgut agrair la seva implicació a l'hora de treballar pel benestar dels menors, al mateix temps que ha mostrat la seva predisposició a estudiar les noves propostes aportades des de la FEIAB per poder fer una passa endavant en tot allò que faci referència a la protecció dels infants que es trobin en situació de desprotecció.