Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Membres d’ARC PEACE Internacional han visitat avui les instal·lacions de Palau Reial

Membres d’ARC PEACE Internacional han visitat avui les instal·lacions de Palau Reial

(13/07/2017)

La seva visita ve motivada per la celebració de l’entitat del seu 30 aniversari on el Consell de Mallorca hi ha col·laborat en diversos actes i que finalitzarà demà amb el darrer dia de l’Assambla General d’ARC PEACE.

El director insular de Presidència i Relacions Institucionals, Marc Herrera ha rebut a la comitiva formada per membres internacionals d’ARC PEACE que estan aquests dies a Mallorca per a celebrar el 30 aniversari de l’entitat reconeguda per incidir en el multiculturalisme, l’arquitectura i el turisme sostenible i la responsabilitat social. Demà, tots ells seran particeps de la vintena assemblea general d’ARC PEACE a Palma, seu de l’entitat.

 

Dr. Rahman Al-Jowder, Regne de Baréin, membre de la Junta Directiva d'ARC PEACE International; l'arquitecte Manuel Moreno, Hondures, representant d'ARC PEACE Iberoamèrica i membre de la Junta Directiva d'ARC PEACE Internacional. L'Arquitecte, Apollinaire Salumu Kitenge M'ba, representant d'ARC PEACE RD Congo i membre de la Junta Directiva d’ARC•PEACE International; Mamie Vangu Phemba representant d'ARC PEACE RD Congo; l'arquitecte Oscar Margenet, Secretari d'ARC PEACE International i co fundador d'ARC•PEACE Internacional i l'Alejandra Cerutti, coordinadora XXX Aniversari d'ARC•PEACE International.