Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mercedes Garrido es reuneix amb la batlessa d’Algaida

Mercedes Garrido es reuneix amb la batlessa d’Algaida

(03/09/2015)

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s’ha desplaçat a l’Ajuntament d’Algaida per mantenir una reunió amb la batlessa, Maria Antònia Mulet. A la trobada, la consellera s’ha compromès amb la ronda d’Algaida i la millora de la carretera Llucmajor-Algaida.

La responsable del Departament de Territori i Infraestructures s’ha reunit amb la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet Vich, per tractar els temes que afecten el municipi. També hi ha assistit el secretari tècnic del Departament, Jaume Colom, i la regidora algaidina de Promoció Econòmica, Joventut i Festes, Maria Antònia Sastre.

Pel que fa a la ronda d’Algaida, els membres del consistori han remarcat la importància del projecte per al municipi. La consellera Garrido s’ha compromès a fer que la licitació es publiqui a final d’any perquè les obres puguin començar durant el 2016.

Per altra banda, Garrido també ha informat la responsable de l’Ajuntament que el Consell té previst recuperar el projecte de la carretera Llucmajor-Algaida. Aquest projecte està aturat des del 2012 i el Departament ha decidit tornar-lo a posar en marxa per dotar de més seguretat la carretera. La intenció de la consellera és que es pugui consensuar amb els municipis afectats.

La batlessa Mulet s’ha declarat d’acord amb la reforma de la carretera perquè és la via que utilitza l’alumnat que va a l’institut de Llucmajor i perquè els algaidins tenen el servei d’urgències sanitàries al PAC de Llucmajor. La consellera Garrido ja va mantenir una reunió amb el batle llucmajorer, Jaume Tomàs, i també va estar d’acord amb la reforma d’aquesta via.

Finalment, l’Ajuntament d’Algaida i el Departament de Territori i Infraestructures s’han compromès a seguir col·laborant durant tota la legislatura.