Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Miquel Ensenyat assisteix a la inauguració del Centre Fundació Rafa Nadal

Miquel Ensenyat assisteix a la inauguració del Centre Fundació Rafa Nadal

(14/12/2015)

Es tracta del primer projecte propi de la fundació del tenista manacorí, el qual es desenvolupa des d'octubre de 2014 entre el barri Nou de Llevant i la Soledat de Palma.


El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha assistit avui a la inauguració del Centre Fundació Rafa Nadal. A l’acte també hi ha assistit el tenista manacorí, Rafel Nadal, la presidenta de la fundació, Ana María Parera, la presidenta del Govern, Francina Armengol, i el batle de Palma, José Hila. Es tracta del primer projecte propi de la Fundació Rafa Nadal, que es desenvolupa des d'octubre de 2014 entre el barri Nou de Llevant i la Soledat de Palma.

 

L’espai, inaugurat oficialment avui, va obrir les portes a l'octubre de 2015, després d'un primer any en el qual el projecte es va dur a terme provisionalment en unes instal•lacions de propietat municipal. Actualment, participen en el projecte més de 140 nins i nines que viuen en un entorn socialment desfavorit.

 

El Centre Fundació Rafa Nadal manté el denominador comú que uneix tota la tasca de la Fundació Rafa Nadal: educació a través de la pràctica esportiva, ja que estem convençuts que l'esport és una eina bàsica d'integració personal i social.