Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Miquel Ensenyat rep l’Associació d’Amics de Sant Juníper Serra

Miquel Ensenyat rep l’Associació d’Amics de Sant Juníper Serra

(02/02/2016)

El president i la vicepresidenta de l’entitat han obsequiat Miquel Ensenyat amb un llibre sobre el religiós petrer

El president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat ha rebut avui Bartomeu Bestard i Catalina Font, president i vicepresidenta respectivament de l’Associació d’Amics de Sant Juníper Serra. El motiu de la trobada ha estat l’obsequi que ha fet l’entitat al president del Consell d’un exemplar dedicat del llibre Voces Junípero Santo. La propagación de la fe.

 

El llibre és un compendi de textos i fotografies al·lusives a la vida a Petra i a Amèrica de fra Juníper Serra. Entre d’altres d’autors, el llibre compta amb textos de Bartomeu Bestard, Catalina Font i el poeta Luis Montes de Oca. L’autor de les imatges és Gerardo Pedraza. Precisament, Pedraza va cedir les fotografies de cinc missions fundades per fra Juníper Serra a la regió mexicana de Querétaro al museu de Petra. De fet, la fotografia de l’acte d’avui al Consell s’incorporarà a l’exposició del fotògraf titulada “Los pasos de la fe”.

 

El president Miquel Ensenyat, Bartomeu Bestard i Catalina Font ja havien coincidit en l’acte de canonització de Juníper Serra que es va celebrar a Washington DC el passat mes de setembre de 2015.