Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Miquel Ensenyat visita els parcs de Bombers d’Artà, Manacor, Felanitx i Llucmajor

Miquel Ensenyat visita els parcs de Bombers d’Artà, Manacor, Felanitx i Llucmajor

(30/07/2015)

El president del Consell de Mallorca, juntament amb el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i la directora insular d’Emergències, Paola Van Gent, visitaran durant els propers dies tots els parcs de bombers de l’illa amb l’objectiu de presentar-se i conèixer els treballadors d’aquest departament

Els passats dies 28 i 29 de juliol, el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, acompanyat pel conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, la directora insular d’Emergències, Paola Van Gent, i també del cap del Servei de Bombers de Mallorca, Santiago Rovira, han visitat els parcs dels bombers de Manacor, Artà, Llucmajor i Felanitx.

 Aquestes visites als diferents parcs dels Bombers de Mallorca estan emmarcades dins la ronda de contactes que Ensenyat, acompanyat dels diferents consellers i consellers executius, realitzen pels diferents departaments de la institució insular.

 El president Miquel Ensenyat es va interessar per la feina i les condicions amb les quals treballen els professionals del cos dels Bombers de Mallorca. En aquest sentit, Ensenyat, així com també Joan Font i Paola Van Gent, varen manifestar la seva predisposició a millorar les instal·lacions dels diferents parcs de bombers.

 Per la seva part, els membres del cos dels Bombers de Mallorca varen transmetre als membres del nou equip de govern del Consell les seves reivindicacions pel que fa al servei de bombers. En aquest aspecte, Van Gent va transmetre la voluntat del nou equip de govern del Departament d’Emergències de Consell pel que fa a la millora d’equipaments i instal·lacions dels distints parcs dels Bombers de Mallorca.