Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Música rap per promocionar el Producte de Mallorca

Música rap per promocionar el Producte de Mallorca

(07/12/2021)

El Consell llança una nova campanya, «Ja ho val», protagonitzada per membres del sector productiu i per la música del raper Rafel Swing

El Consell de Mallorca engega aquesta setmana una nova campanya de Nadal a favor del producte de Mallorca i del sector productiu de l’illa. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, l’ha presentada avui en roda de premsa, acompanyat de membres del sector productiu que la protagonitzen, a més del cantant de rap Rafel Swing, la directora insular d’Artesania, Marta Català, i el director de Promoció Econòmica, Joan Font.

La campanya i la seva cançó de rap original utilitza l’expressió «Ja ho val» per fer un joc de paraules i remarcar el valor que tenen els productes elaborats a Mallorca. La lletra de la peça musical, obra del raper Rafel Swing, parla de l’esforç i la dedicació dels treballadors i treballadores del sector productiu i artesà de l’illa per fer uns productes que són garantia de qualitat. 

Precisament, cinc representants del sector protagonitzen els vídeos i gràfiques de la campanya. Són Antoni Sans (Karretània), Esperança Nadal (Vins Nadal), Isabel Vicens (Agromallorca), Tomeu Fuster (Teixits Vicens) i Coloma Crespí (Espècies Crespí).
El conseller Alzamora ha recordat que el suport del Consell al sector productiu i les iniciatives que l’impulsen es manté tot l’any, però «feim un esforç major en aquesta època de festes perquè és quan hi ha un consum més alt, i tot suma. Aquesta campanya, que té les condicions necessàries per fer-se viral, contribuirà a que les llars i la ciutadania rebin més missatges en positiu del nostre producte i de les nostres empreses.»

Alzamora també ha volgut deixar palès que «la feina de productors i artesans suposa una activitat que enriqueix el nostre model econòmic», ja que implica feina per a milers de treballadors i un tipus d’empreses i iniciatives comercials separades del monopoli turístic. «Els hem de donar suport, ens hi jugam molt», ha conclòs.
 

Vídeos

rdp