Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Obert el ramal d’accés directe a la rotonda de Cala Blava per evitar retencions de trànsit procedent de les urbanitzacions de Llucmajor

Obert el ramal d’accés directe a la rotonda de Cala Blava per evitar retencions de trànsit procedent de les urbanitzacions de Llucmajor

(03/03/2015)

Els darrers anys, el Consell de Mallorca ha duit a terme nombroses actuacions a la carretera Ma-6014 per aportar més fluïdesa en la circulació per aquesta via que connecta amb l’autopista de Llevant

La Direcció Insular de Carreteres del Consell de Mallorca ha obert avui l’accés directe a la rotonda de Cala Blava, a la carretera Ma-6014, dels vehicles que circulen en direcció a Palma. El carril zero donarà fluïdesa a la intersecció i a la carretera, que registra un trànsit intens a causa de la densitat demogràfica dels nuclis de Llucmajor: Tolleric, Badia Gran, Badia Blava, sa Torre, Puig de Ros, Maioris i ses Palmeres.Aquesta actuació ha suposat una inversió de 488.463 euros i se suma a les anteriors executades pel Consell en aquesta carretera, que han reduït els embossos a la via que connecta l’autopista de Llevant amb les urbanitzacions.


Així, es va habilitar un carril zero a la rotonda d’accés a s’Arenal, en direcció a Cala Blava, amb  la mateixa finalitat, descongestionar el trànsit que, en hora punta, saturava la intersecció. També es va duplicar el carril d’entrada a la rotonda.


 A la rotonda d’Aqualand, es va habilitar un pas de vianants, per creuar la carretera des de s’Arenal i poder accedir al parc aquàtic, i es va prolongar una vorera, per incrementar la seguretat de residents i de turistes.


Així mateix, en aquest punt es varen ampliar a dos els carrils d’accés a la intersecció, a l’alçada del parc aquàtic, en direcció a Palma.


Una altra actuació més recent ha consistit en el projecte de millora del ferm d’un tram de la carretera Ma-6014, des de la urbanització Tolleric fins a l’encreuament de sa Ràpita.