Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Oberta la convocatòria d'ajudes per finançar projectes de promoció sociocultural amb un import de 145.000 euros

Oberta la convocatòria d'ajudes per finançar projectes de promoció sociocultural amb un import de 145.000 euros

(06/06/2021)

El Consell de Mallorca ha obert la convocatòria d'ajudes per un import de 145.000 euros de projectes de dinamització sociocultural duits a terme, de forma presencial o telemàtica, adreçada a associacions, federacions d'associacions, fundacions, cooperatives i altres entitats, sense ànim de lucre.

L'objectiu és que aquestes entitats puguin desenvolupar diferents projectes relacionats amb l'oci, temps lliure, salut, cultura i desenvolupament comunitari.

"En aquests moments és important generar vida comunitària i socialitzar els espais garantint la participació de la ciutadania i valorant aquesta acció sociocultural com a element integrador i imprescindible per a la gestió de la diversitat", ha assenyalat la consellera de Presidència, Teresa Suárez.

Suárez ha explicat que els projectes que es desenvoluparan permetran reforçar el teixit social del barri o del poble, i també pretenen impulsar la integració sociocultural dels col·lectius amb necessitats especials i afavorir la interculturalitat.

En aquest sentit, la directora insular de promoció sociocultural, Carol Abad ha assegurat que "l'objectiu comú és contribuir a transformar la comunitat des de la cohesió social". Abad ha remarcat l'especial importància que té el fet d'integrar a dins els projectes les perspectives d'intergeneracionalitat, interculturalitat, interdisciplinari i metodologia participativa.

Els projectes que es poden acollir a les subvencions van des de l'1 d'octubre del 2020 fins al 30 de setembre del 2021, és a dir, es poden presentar projectes ja finalitzats i que es duran a terme fins al mes de setembre d'enguany. Les activitats es realitzaran tenint en compte la situació sociosanitària del moment.