Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Pere Soler ha pres possessió com a conseller del Consell

Pere Soler ha pres possessió com a conseller del Consell

(11/11/2021)

Substitueix en el càrrec al recentment dimitit Antoni Amengual.

Pere Soler Cladera, del Grup de Consellers de El Pi Proposta per les Illes, ha pres possessió com a conseller del Consell de Mallorca en substitució del dimitit Antoni Amengual.

Nascut a Inca el 17 de juny de 1962, Soler ha treballat dirigint l’empresa familiar, ha estat vocal fundador de l’Associació de Fabricants de Sobrassada de Porc Negre amb Qualitat Controlada, vocal fundador del Consell Regulador de la I.G.P. Sobrassada de Mallorca i vocal de la Junta General de la ANICE (Associació Nacional d’Indústries de la Carn d’Espanya).

En la seva formació destaquen els estudis d’enginyeria tècnica industrial, especialitat en química industrial, per la UPC a l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú. A més, entre d’altres, va seguir el programa de formació de direcció de empreses CAEB el 1992, el curs d’especialista en màrqueting de l’Institut Europeu el 1994, el curs de biotecnologia de cultius microbians del CSIC el 1991 i el curs d’estratègia empresarial i cooperació europea del Centre Balears Europa el 2008.