Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Presentació de les línies de subvenció a les associacions de Gent Major de Palma

Presentació de les línies de subvenció a les associacions de Gent Major de Palma

(15/10/2015)

Aquest migdia era el torn de les Associacions de Gent Major de Palma, el restaurant de l'Hipòdrom de Son Pardo ha tornat a estar el centre de reunió d'unes 150 persones on el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, el conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i el director insular de Participació Ciutadana i Joventut, Jaume Alzamora els han explicat les línies de subvenció, el futur catàleg d'activitats gratuïtes del Consell i la futura targeta de la tercera edat.

Els membres de les associacions de Gent Major de Palma han assistit avui a Son Pardo per a conèixer de primera mà una informació que els preocupava: les subvencions de lloguer, activitats i manteniment.

Jaume Alzamora, director insular de Participació Ciutadana i Joventut ha explicat que enguany sols hi haurà una sola convocatòria que englobarà els tres àmbits: lloguer, activitats i manteniment. Per tal d'alleugerir els tràmits i que l'institució els cridarà personalment en el moment que s'obri el procés per a sol·licitar.

Jesús Jurado, conseller de Participació Ciutadana i Presidència ha assegurat que el Consell de Mallorca reafirma el seu compromís amb les associacions de Gent Major tant econòmic com d'oferta de serveis.

La partida del lloguer continua essent la mateixa, 14.400 euros, mentre que les activitats i el manteniment s'incrementen al màxim passant de 4 mil a 4.500 euros i de mil a 1.200 euros respectivament.

També se'ls ha comunicat que s'està creant un catàleg de serveis del Consell de Mallorca al qual hi podran accedir i gaudir de les nombroses activitats gratuïtes que la institució ofereix. Com per exemple les visites al Teatre Principal, Raixa, Palau Reial, xerrades informatives dels Bombers de Mallorca i de salut... entre altres.

I finalment, Miquel Ensenyat, president del Consell, ha explicat que la institució, va escoltar algunes peticions d'associacions que demanaven una targeta semblant al conegut Carnet Jove però per a gent gran i està desenvolupant ja, el projecte de la futura targeta. Tot i que encara s'està decidint-se el nom, sigui sènior o de la tercera edat, la gent major tindrà opció a descomptes en comerços, restaurants i cinemes, entre d'altres.