Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Primer contacte entre el Departament de Territori i Infraestructures i el GOB

Primer contacte entre el Departament de Territori i Infraestructures i el GOB

(13/08/2015)

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha mantingut una primera trobada amb el grup ecologista GOB.

Mercedes Garrido, consellera de Territori i Infraestructures, s’ha reunit amb els representants del GOB per parlar sobre alguns projectes d’infraestructures que estan en marxa. La trobada ha suposat un primer contacte amb els ecologistes perquè des del departament es vol mantenir una relació de col·laboració amb el grup.

Entre els projectes que s’han tractat es troba el de la carretera Llucmajor-Campos. Garrido ha insistit que, amb la nova redacció sol·licitada, es vol disminuir les dimensions del desdoblament al mínim possible. Entre les accions que es duran a terme, es troba la modificació de la rotonda elevada de Son Gabriela per un pas inferior i la reducció de la mitjana al mínim legal permès. La consellera entén que «l’antic projecte era desmesurat i s’han de prendre les decisions oportunes perquè tengui el menor impacte ambiental possible».

La titular de Territori i Infraestructures també ha remarcat que, durant la legislatura, es promourà un pla de mobilitat que haurà d’anar en sintonia amb el Pla Director de Carreteres i les rutes de transport públic de Mallorca. Aquest pla és un dels punts de l’acord de governabilitat del nou equip de govern del Consell. 

Per part del Consell, també ha assistit a la reunió el secretari tècnic de Territori i Infraestructures, Jaume Colom, i el director insular de Mobilitat i Infraestructures, Iñaki Miranda. En representació del GOB, han assistit Jaume Canals, president interinsular del grup; Margalida Ramis, portaveu, i Xavier Mas, representant de la plataforma antiautopista Llucmajor- Campos.