Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Primera jornada molt profitosa a la WTM de Londres

Primera jornada molt profitosa a la WTM de Londres

(06/11/2017)

El president i els consellers Bonet i Garrido han aprofitat el primer dia a la fira internacional per intercanviar experiències amb altres destinacions.

El president, Miquel Ensenyat; el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, i la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, han participat a la primera jornada de la fira internacional turística World Travel Market de Londres. També hi han assistit, la directora insular de Turisme, Paula Ginard, i la directora de la Fundació Mallorca Turisme, Maria Renart. 

Un any més, Mallorca és present en una de les fires més importants del món sobre turisme i amb l’objectiu de promoure un turisme més sostenible i que respecti l’entorn. A més, el Consell treballa en el foment de productes turístics per a la temporada baixa i mitjana, per tal d’eliminar pressió a la temporada alta.

Durant el dia, el president i els consellers han visitat l’estand de Balears on, una fira més, Mallorca és dibuixada en còmic, per evitar la imatge típica de sol i platja. A continuació, han assistit a la visita de la delegació de Turespaña, encapçalada pel ministre d’Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal.

Aquesta tarda, es durà a terme la recepció a l’ambaixada espanyola a Londres de totes les institucions que participen enguany a la fira.

 

MERCAT BRITÀNIC

El mercat britànic és el segon més important a Mallorca, després de l’alemany. Durant el 2016, varen visitar l’illa més de 2,3 milions de turistes del Regne Unit. Aquesta xifra es va veure incrementada en un 15 % respecte al 2015.

Pel que fa al 2017, s’ha notat un increment de l’arribada de turistes britànics a la nostra illa durant els mesos de temporada baixa i mitjana. Entre el gener i el maig d’enguany, ens visitaren més de 570.400 britànics, superant en uns 30.000 la xifra del mateix període de 2016.

Actualment, el turista britànic és un dels que més gasta quan visita Mallorca. El 2016, la mitjana era de 128,71 euros per persona i dia. Aquesta xifra ha augmentat considerablement, si observam la tendència dels darrers anys. El 2012, la població britànica gastava 98,83 euros per dia, quasi 30 euros menys que avui en dia.