Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Primera Travessa Escolar “JUGAM” dins el IV Campionat de Balears Aigües Obertes

Primera Travessa Escolar “JUGAM” dins el IV Campionat de Balears Aigües Obertes

(01/07/2016)

Aquest diumenge, 3 de juliol, la platja de Can Pere Antoni acollirà el IV Campionat de Balears d’Aigües Obertes, que incorpora un seguit de novetats fruit de la col·laboració amb el Consell de Mallorca. Per primera vegada, podran participar persones amb diversitat funcional en les distàncies de 500 i 1.000 metres Open i s’estrena la I Travessa Escolar “Jugam. Posam valors a l’esport”, organitzada per la Direcció Insular d’Esports.

Acostar l’esport base a les diferents proves de referència que se celebren a Mallorca i fer-ho, a més, des d’una perspectiva integradora fent èmfasi en els valors que transmet l’esport, són dues de les línies de feina de la Direcció Insular d’Esports del Consell que marcaran la diferència enguany del IV Campionat de Balears d’Aigües Obertes, que se celebra aquest diumenge a la platja de Can Pere Antoni, juntament amb la III Travessa Popular El Corte Inglés.

 

Com a novetat, enguany la travessa de 500 metres Open i la de 1.000 metres Open “seran proves accesibles per a tothom”, destaca la directora insular d’Esports, Margalida Portells, “gràcies al suport del Consell per afavorir l’atenció a la diversitat i garantir a tothom l’accès a l’esport, independentment de les seves capacitats”.

 

A aquesta aportació se suma la celebració de la I Travessa Escolar “JUGAM. Posam valors a l’esport”, que organitza la Direcció Insular d’Esports del Consell, per a nins i nines de fins a 12 anys, que cobriran una distància de 500 metres. “És important des del Consell col·laborar en proves on participen persones adultes”, afegeix Portells, “perquè els infants tenen l’oportunitat de viure l’esport que practiquen al costat d’esportistes que per a ells són referents”.

 

Les inscripcions infantils i de les persones amb diversitat funcional han estat subvencionades pel Consell de Mallorca.

Per a més informació: www.elitechip.net