Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Primeres passes perquè el Consell s'addhereixi a l'OMT com a membre afiliat

Primeres passes perquè el Consell s'addhereixi a l'OMT com a membre afiliat

(15/10/2019)

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, s'ha reunit amb Ion Vilcu, director del Departament de Membres Afiliats de l'Organització Mundial del Turisme (OMT) a Madrid per tal de conèixer les necessitats específiques perquè el Consell de Mallorca, a través de la Fundació Mallorca Turisme, entri a formar part de l'entitat com a membre afiliat.

La condició de membre afiliat permet compartir experiències amb altres destinacions turístiques, alhora que contribueix a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en el marc del turisme. Segons el conseller Serra, "la finalitat última és que Mallorca esdevingui observatori sostenible. Ser la 28a destinació en aconseguir-ho és tot un repte". 

La tasca ara és estudiar les fortaleses i debilitats de l'illa en aspectes de sostenibilitat en el turisme i "anar avançant en el compromís de ser destinació sostenible i exemple a l'àmbit internacional", ha afegit el conseller. A més, la intenció és treballar amb la col·laboració publicoprivada.