Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Professionals de l’artesania de Mallorca mostren els seus productes a Son Amar 

Professionals de l’artesania de Mallorca mostren els seus productes a Son Amar 

(28/05/2021)

Géiser Market - Mallorca Crea té el suport del Consell a través del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, i la directora insular d’Artesania, Marta Jordà, acompanyats del batle de Bunyola, Andreu Bujosa, han visitat aquest cap de setmana el Géiser Market - Mallorca Crea als jardins de la possessió de Son Amar, on s’hi pot veure una mostra d’art, il·lustració, disseny, ceràmica, moda, decoració, joieria i complements elaborats a l’illa. 

Alzamora ha valorat molt positivament la feina conjunta dels professionals de l’artesania, que “s’han unit i han donat forma a aquesta iniciativa, que és una manera de donar a conèixer els productes de Mallorca, fets de manera artesanal i presentats directament pels creadors”. A més, ha remarcat la importància de que aquests esdeveniments siguin protagonitzats per artesans i artesanes amb la carta expedida pel Consell o que la tenen en tràmit, ja que això “garanteix la qualitat dels productes i un procés artesanal”. 

Per tot això, el Departament de Promoció Econòmica dona suport a Mallorca Crea, després de fer-ho també el 2020 en un esdeveniment online. De fet, aquesta és la primera vegada que el mercat artesà de Mallorca Crea se celebra físicament. Fins ara, era una plataforma en línia de promoció fundada el 2020 de la mà de Fires i Festes de Mallorca per donar més visibilitat al producte local a l’entorn digital. La iniciativa ha crescut i aquest cap de setmana i tots els de juny se celebrarà el mercat, en el marc del Festival de música Géiser.