Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Representants del Consell d'Eivissa i l'Ajuntament de Vila visiten la Xarxa d'Inserció Social de l'IMAS

Representants del Consell d'Eivissa i l'Ajuntament de Vila visiten la Xarxa d'Inserció Social de l'IMAS

(02/12/2015)

La visita té com a principal objectiu analitzar el funcionament de la xarxa i prendre model per tal d'implantar una sèrie de serveis i recursos de similars característiques a Eivissa.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, juntament amb la directora insular d'Inclusió Social, Caterina Mas, ha rebut aquest matí una delegació procedent d'Eivissa, que s'ha desplaçat fins a Mallorca per tal de conèixer el funcionament de la xarxa d'Inserció Social que gestiona l'IMAS.

 

En concret han vengut fins a Palma la directora insular d'Igualtat i Relacions amb les entitats i associacions, Judith Moreno; el cap de Serveis Socials del Consell d'Eivissa, Bartomeu Riera; el regidor de Benestar Social de l'Ajuntament de Vila, Joan Ribas i el tècnic del consistori, Xavier Vilamanyà.

 

La jornada ha començat amb una reunió mantinguda amb la consellera Puigserver, on s'ha explicat en què consisteix la Xarxa d'Inserció Social de l'IMAS, con funciona, quin recursos la formen i els serveis de què disposa. Posteriorment la directora insular, Caterina Mas i el cap de secció d'Inserció Social, Sebastià Cerdà, els han acompanyat a visitar alguns dels centres de la xarxa.

 

En concret, la delegació eivissenca ha conegut les instal·lacions i el funcionament de tres dels centres, Ca l'Ardiaca, Sa Placeta i Casa de Família.   La visita a aquests recursos de l'IMAS, té com a principal objectiu analitzar el funcionament de la xarxa i prendre model, per tal d'implantar una sèrie de serveis i recursos de similars característiques a la capital eivissenca.