Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Reunió del Consell i Govern amb ajuntaments per fer seguiment de la pandèmia i informar de les noves mesures de flexibilització

Reunió del Consell i Govern amb ajuntaments per fer seguiment de la pandèmia i informar de les noves mesures de flexibilització

(07/05/2021)

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acompanyada per la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat del Govern, Mercedes Garrido, ha tornat a convocar avui horabaixa els batles i batlesses de l’illa a una nova reunió de seguiment de la Covid19 a Mallorca.

Cladera i Garrido han informat per videoconferència, com ja és habitual, als representants municipals de les darreres dades d’incidència del virus a l’illa, així com les noves mesures de flexibilització progressiva aprovades pel Consell de Govern i que entraran en vigor aquest diumenge.

«Estam en un moment clau, a Mallorca hem aconseguit consolidar unes bones dades d’incidència i estam avançant molt en el procés de vacunació, cosa que ens permet seguir amb el procés de desescalada segura, progressiva i amb garanties per poder encarar la reactivació turística i econòmica al més aviat possible» ha dit la presidenta Cladera.

En nom del Govern, Garrido ha agraït als ajuntaments tota la seva comprensió i col·laboració a l’hora de complir i fer complir les mesures, que estan donant bons resultats i fins ara han permès seguir avançant en el procés de flexibilització de les mesures. “Estam davant la fase definitiva de la desescalada i ens cal un darrer esforç per part de tothom per salvar vides i garantir una situació sanitària que ens permeti avançar cap a una temporada turística segura, que doni feina i activi la recuperació econòmica i social”, ha apuntat la consellera.

A la reunió s’han escoltat les peticions i propostes dels diferents municipis, que han plantejat qüestions relacionades amb les mesures i amb les noves passes relatives al procés de desescalada.