Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Talls a la carretera Ma-30 per obres d’asfalt

Talls a la carretera Ma-30 per obres d’asfalt

(11/09/2015)

La Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat informa sobre talls intermitents, en horari nocturn, a la carretera Ma-30.

La Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat comunica que es duran a terme talls intermitents a la carretera Ma-30 durant les dues properes setmanes, de dilluns 14 a divendres 25 de setembre. Aquests talls es duran a terme en horari nocturn, de les 22 a les 6 hores, i només els dies feiners.

Les obres consisteixen en l’asfalt de la capa de trànsit del tram IV de la Via Connectora. La capa de trànsit és la capa final de la via. El tram que es veurà afectat serà entre l’autopista d’Inca i la carretera vella d’Inca. Tots els talls que es duguin a terme estaran senyalitzats i també s’indicaran les rutes alternatives, en els casos que siguin necessàries.

Des del Departament de Territori i Infraestructures demanam disculpes als ciutadans que es puguin veure afectats pels talls. A més, recordam que existeix un mapa d'incidències (http://www.conselldemallorca.net/sit/incidencies) on els ciutadans poden estar al dia dels talls que es produeixen a les carreteres de Mallorca.