Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Talls per obres a la via connectora

Talls per obres a la via connectora

(15/05/2018)

A partir de dijous, 17 de maig, es tallarà la carretera vella de Sineu a l’altura de la rotonda de Son Ferriol, direcció Palma en ambdós sentits.

La Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat informa que a partir de dijous, 17 de maig, a les 12 hores es tallarà la carretera vella de Sineu (Ma-3011), al quilòmetre 3, per les obres del Tram II de la via connectora (Ma-30).

El tancament de la via es durà a terme a l’altura de la rotonda de Son Ferriol en direcció Palma. A aquest punt, no es podrà sortir de la rotonda ni entrar-hi des de la carretera Ma-3011.

El desviament del trànsit s’efectuarà per la carretera vella de Manacor (Ma-15D) i per la carretera de Son Llàtzer, per tornar a enllaçar amb la carretera vella de Sineu. La previsió és que el tall perduri fins al mes d’agost. Els treballs que s’hi duran a terme són la connexió de la rotonda que es construirà a aquest punt amb la carretera de Sineu.

Les obres del Tram II de la via connectora segueixen a bon ritme i, com es va informar fa uns mesos, els talls més destacats començarien per la carretera de Sineu i per l’antiga de Manacor ja que, segons l’estudi de trànsit que es va elaborar, aquestes dues vies no observen un increment elevat dels trànsit als mesos d’estiu.

En canvi, els talls que es puguin produir a la carretera de Manacor (Ma-15) es realitzaran passat l’estiu ja que a aquesta via el trànsit entre el gener i l’agost augmenta en, aproximadament, 9.000 cotxes al dia.  

Des del Departament de Territori i Infraestructures, demanam disculpes als usuaris de la via que es veuran afectats per aquest tall de carretera.