Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Torna Acampaesport del Consell amb 11 torns d’estades esportives a Artà

Torna Acampaesport del Consell amb 11 torns d’estades esportives a Artà

(11/05/2021)

El campus esportiu, que cada any té una gran demanda, acollirà 1.100 infants que practicaran diferents modalitats esportives en estades setmanals que tendran lloc des de finals de juny fins a principis de setembre

Avui s’obren les inscripcions al campus Acampaesport, estades esportives per a infants i adolescents organitzades per la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca. El termini de preinscripció s'obre avui 11 de maig a les 9h fins al dia 17 de maig a les 9h. Aquestes jornades combinen esport i aventura en el marc natural de la Colònia de Sant Pere, a Artà, i aquest estiu acolliran 1.100 participants durant onze setmanes, en diferents torns. El programa, un dels que té més bona rebuda del Consell, s’adreça a famílies amb fills d’entre 8 i 16 anys i comença el dia 23 de juny i finalitza l’11 de setembre. Les mesures preventives hi seran presents en tot moment: grups reduïts-bimbolla d’activitat, increment dels monitors i monitores, protocols de distàncies entre els grups, etc.

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, ha destacat la importància del lleure infantil en un moment com l’actual, ja que «afavoreix la cohesió social, la conciliació i permet que infants i joves practiquin esport i lleure en un marc natural com és el de Llevant». El programa incorpora modalitats poc conegudes com tir amb arc, escalada, hoquei, rugbi, tennis o les aquàtiques, piragüisme i surf de rem. De fet, promocionar els esports menys practicats és un dels objectius que té la institució entre les seves competències en relació a l’esport base. Com remarca el conseller Andreu Serra, «amb les activitats com Acampaesport, que dinamitzen l’esport en edat escolar, es volen fomentar ambients per aprendre i compartir d’una manera lúdica».

El 2017 la Direcció Insular d’Esports, vinculada al Departament de Turisme i Esports del Consell de Mallorca, va posar en marxa l’Acampaesport. Des dels inicis, han passat pel programa gairebé 8.000 nines i nins, s’hi han incorporat activitats i esports nous i s’ha mogut per diferents àrees geogràfiques illenques. 

 

Informació i enllaç a les inscripcions: https://esports.conselldemallorca.cat/-/acampaesport-infants 

Vídeos

Acampaesport