Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Trobada de Nadal amb les federacions esportives de les Illes Balears

Trobada de Nadal amb les federacions esportives de les Illes Balears

(19/12/2017)

El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, i la directora insular d’Esports, Margalida Portells han mantingut aquest migdia una trobada amb representants de diferents federacions esportives en motiu de les festes de Nadal.

La reunió s’ha celebrat al Centre Cultural la Misericòrdia i ha servit per refermar l’esperit de col·laboració existent entre els responsables d’Esport base del Consell de Mallorca i les federacions esportives de casa nostra.

 

El vicepresident Miralles ha destacat “el bon estat de salut de l’aliança que existeix entre la institució i les federacions”. Ha recordat la feina que es fa per reconèixer el mèrit esportiu dels joves en edat escolar que competeixen en les més diverses disciplines en una cita mensual que reuneix responsables federatius, representants de clubs i també famílies d’arreu de Mallorca.

 

Miralles també ha fet èmfasi en la línia d’ajuts de què disposa la Direcció Insular d’Esports destinada a clubs i federacions per promoure activitats relacionades amb l’esport base. Una línia que creix l'any 2018, per segon any consecutiu, fins al 1.246.093,59 €, amb un increment de 121.443 euros, el que representa un 10,8% més de recursos.

 

A la trobada han assistit més d’una vintena de representants de les federacions esportives de les Illes Balears.