Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Un nou web d’Esports al servei de la ciutadania de Mallorca

Un nou web d’Esports al servei de la ciutadania de Mallorca

(29/06/2020)

El microlloc s'adapta a la imatge i format de la institució, i ofereix millor funcionalitat a federacions, entitats o persones usuàries per accedir a tràmits i activitats

El Consell de Mallorca, a través dels departaments de Presidència (Direcció Insular de Modernització) i Turisme i Esports ha posat en marxa un nou web d'Esports adaptat a les funcionalitats de la institució amb la voluntat de millorar el servei que presta a les federacions i entitats esportives i als ciutadans i ciutadanes de l’illa. 

Així, el web https://esports.conselldemallorca.cat/, inclou el Catàleg de Serveis de la Direcció Insular d'Esports i ofereix informació actualitzada sobre subvencions i un calendari complet d'activitats. A més, facilita les gestions en línia, que passen a estar centralitzades a la Seu electrònica. Això agilitarà l’accés als tràmits a l'hora de fer inscripcions o sol·licitar ajuts econòmics. 

Així mateix, el microlloc quedarà enllaçat a les xarxes socials, amb la qual cosa les famílies, esportistes i entitats podran accedir amb facilitat als àlbums de fotos de cada diada o jornada. D’aquesta manera es promou la proximitat de la institució amb la ciutadania.

 

Apartats

El web d'Esports inclourà blocs de contingut: les «Activitats», destinades a la ciutadania i a les entitats públiques i privades; i els serveis que dona la Direcció Insular d'Esports en els àmbits de «Medicina Esportiva» i al poliesportiu «Sant Ferran». Dins del bloc «Activitats» es troben la majoria dels serveis i activitats que el Consell duu a terme en l'àmbit de la promoció esportiva en l'esport base i comunitari- familiar:

•    «Esport en edat escolar»: programes adreçats a centres educatius, ajuntaments, clubs, associacions i altres entitats. Inclou lligues no federades, diades esportives municipals, xerrades i tallers entorn als valors de l'esport impartits per clubs col·laboradors i esportistes d'elit.
•    «Esport escolar federat»: subvencions destinades a federacions esportives, clubs, i ajudes per a esdeveniments esportius.
•    «Esport per a tothom»: activitats en família de promoció ludicoesportiva i reconeixements esportius.
•    «Observatori Esportiu de Mallorca»: pla de formació i orientació esportiva.