Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Una subvenció de 48.000 € del Consell de Mallorca fa possible millorar l’accessibilitat al cementeri de Mancor de la Vall

Una subvenció de 48.000 € del Consell de Mallorca fa possible millorar l’accessibilitat al cementeri de Mancor de la Vall

(26/09/2019)

El conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, el director insular de Cooperació Local i Caça, Jaume Tomàs, i el director insular de Participació i Joventut, Àlex Segura, han visitat Mancor de la Vall, en el marc de les reunions que estan realitzant arreu de l’illa per presentar-se i conèixer els representants dels ajuntaments mallorquins. 

Així, el batle Guillem Villalonga, acompanyat de regidors i regidores de Mancor, han rebut els representants del Consell de Mallorca.

Amb aquestes trobades, es pretén explicar les diferents línies d’ajuts del Departament i algunes de les accions que es plantegen per a 2020. En el cas de Cooperació Local, la intenció en aquestes reunions és escoltar els suggeriments dels consistoris respecte als projectes subvencionables amb el pla especial d’inversió municipal. 

Precisament, el Pla especial d’ajudes per a obres i serveis de competència municipal 2018-2019 va atorgar 47.999 € a Mancor de la Vall per un projecte de millora de l’accessibilitat al cementeri municipal. Amb motiu de la visita del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local al municipi, el conseller executiu Jaume Alzamora ha comprovat les millores que s’han fet a les instal·lacions del cementeri. 

Per tal d’adaptar-se a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat i suprimir les barreres arquitectòniques del cementeri de Mancor de la Vall, s’han adequat les rampes i les baranes, amb la instal·lació de dues plataformes elevadores per salvar els desnivells.