Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Atenció!

A partir de l'1 de maig és obligatori que els habitatges que realitzin lloguer turístic emplenin el llibre registre dels serveis turístics a habitatge residencial que comercialitza estades turístiques.

El podeu trobar a documents relacionats.

El turisme, com a sector fonamental i motor de la vida econòmica de la nostra illa, és una de les àrees principals de treball del Consell de Mallorca.

La finalitat és preservar i cuidar la riquesa del patrimoni cultural i paisatgístic de Mallorca, a la vegada que potenciar l’economia impulsant un turisme sostenible i de qualitat, capaç d’adaptar-se als reptes d’un model turístic resilient, sostenible i regeneratiu, alineat amb els 17 objectius de desenvolupament de l’agenda 2030.

Així, el Consell de Mallorca, amb la Fundació Mallorca Turisme, promociona l’illa com a destinació turística nacional i internacional, sota els criteris de desenvolupament sostenible des de la perspectiva social, econòmica i mediambiental.

Per altra banda, desenvolupam la competència d’ordenació turística per a la qual, mitjançant la cogovernança i la intel·ligència turística, s’apliquen polítiques de qualitat i plans estratègics de modernització.

Des de l'apartat Tràmits i procediments relacionats podeu accedir, entre d’altres, als tràmits del registre insular d’empreses turístiques, activitats administratives i de gestió relacionades amb la Llei de turisme, la tramitació de queixes, tot allò relacionat amb els canvis d'ús dels establiments, així com a la informació sobre campanyes promocionals i plans d’estratègia turística.

 

Registre d'empreses, activitats i establiments turístics Catàleg de dades obertes de turisme

Verificador lloguer turístic Mallorca (App)

Documents relacionats

Tràmits i procediments relacionats