Aquesta mostra va més enllà d’un recull de fotografies i retalls de diaris. És un bocí de la nostra història, una història que diu molt de nosaltres com a societat. La que érem, la que som i la que volem ser.

L'exposició és un acte de memòria, de reconeixement i de reparació amb totes les persones del col·lectiu LGTBI que han lluitat i continuen lluitant per poder exercir amb llibertat tots els seus drets i que treballen, cada dia, per eradicar la discriminació.

Si avui dia la sexualitat encara és tabú en la nostra societat, fa quaranta anys qualsevol manifestació de la pròpia identitat sexual i encara més la reivindicació dels drets era socialment reprimida, castigada i ocultada.

El que veurem en aquesta mostra és un recorregut per 40 anys de lluita. Quatre dècades contades en imatges i titulars que ens transporten a la invisibilitat, la discriminació, la por, les agressions, i arriben a l’aprovació de la Llei 8/2016 del 13 del 30 de maig, per garantir els drets de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals i per eradicar l’LGTBI-fòbia.

Us convidam a visitar l’exposició, a recórrer amb nosaltres la història d’una lluita que encara continua i a seguir compromesos amb la Mallorca que volem.

Una Mallorca justa, igualitària i lliure de discriminacions.

Documents relacionats