Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Des del Consell de Mallorca treballem per garantir els drets de lesbianes, gais, trans (transsexuals i transgèneres), bisexuals i intersexuals i per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia i evitar que es puguin produir situacions de discriminació i/o violència per raó de la seva orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere, assegurant així que a les Illes Balears es pugui viure la diversitat sexual i afectiva i de gènere amb plena llibertat.

Fomentar la representació en igualtat de les persones LGTBI en l’àmbit social, sanitari, laboral, educatiu, cultural o comunicatiu per tal d’incorporar la mirada de la diversitat sexual i de gènere. A través de:

  • Posar fi a l’exclusió de les persones amb cossos, identitats, expressions i desitjos fora de la norma de gènere.
  • Incloure la perspectiva de gènere interseccional i LGTBI a tots els departaments i àrees dels Ajuntaments.
  • Defensar la diversitat sexual i de gènere de tota discriminació i promoure una ciutat orgullosa i respectuosa amb la diversitat sexual i de gènere.

Els mòduls formatius que es proposen serviran per incorporar la perspectiva de la diversitat sexual i de gènere als professionals que presten serveis d’atenció social a l’àmbit municipal per tal de garantir el tracte adequat i de qualitat basat en el respecte.  

  • Mòdul I. Introducció a la diversitat sexual i de gènere per a professionals de l’àmbit municipal 
  • Mòdul II. Perspectiva de la diversitat sexual i de gènere als serveis municipals

Aquesta formació està adreçada als Ajuntaments i municipis de Mallorca interessats a impartir la formació al seu personal. Per a més informació, podeu consultar l'apartat de Tràmits i procediments relacionats que podeu trobar en aquesta pàgina.

Pla d'Acció de Lluita contra els Delictes d'Odi - Ministeri de l'Interior

Documents relacionats