El president Galmés presenta el primer Circuit Mallorca en Marxa contra el Càncer en el qual participaran 17 municipis amb marxes solidàries

El president Galmés presenta el primer Circuit Mallorca en Marxa contra el Càncer en el qual participaran 17 municipis amb marxes solidàries

(12/04/2024)

La primera tindrà lloc a Marratxí aquest diumenge per la lluita contra aquesta malaltia i la promoció d’hàbits saludables per prevenir-la

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha presentat el primer Circuit Mallorca en Marxa contra el Càncer. Marxes solidàries de l’Associació Espanyola contra el Càncer en les quals participaran desset municipis de l’illa i que reuniran persones per una causa comuna: la lluita contra aquesta malaltia i la promoció d’hàbits saludables per prevenir-la.

El president Galmés ha remarcat la importància d’aquestes marxes contra el càncer a Mallorca i ha animat tothom a participar-hi «per caminar tots junts amb la finalitat de conscienciar i visibilitzar la lluita contra aquesta malaltia». Una lluita que pateixen milers de persones i les seves famílies i que «gràcies a la tasca d’entitats com l’Associació Espanyola contra el Càncer no batallen tots sols». 

L’acte de presentació, que s’ha fet a la Misericòrdia, ha comptat amb la presència del president de l’Associació Espanyola contra el Càncer a les Illes Balears, José Reyes, i de representants municipals dels ajuntaments i presidents de les juntes locals de l’Associació dels desset municipis que enguany participaran en el circuit.

La primera marxa se celebrarà aquest diumenge, 14 d’abril, a Marratxí. Montuïri, Campos, Artà, Alcúdia, Llucmajor, Inca, Sóller, Alaró, s’Arenal, Palma, Lloseta, Petra, Muro, Calvià i Andratx seran els altres municipis en què se celebraran aquestes caminades fins al mes de novembre. 

D’altra banda, amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, el 27 d’octubre Palma es tenyirà de rosa amb la celebració de la Mallorca en Marxa, la cita més nombrosa que unirà tots els municipis illencs per sumar forces contra aquesta malaltia.