Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

El dret a la participació
La ciutadania té el dret d’intervenir, de forma individual o col•lectiva, en la presa de decisions que afecten la comunitat i que permeten la transformació social. Fomentar la participació ciutadana és procurar una societat més implicada, cohesionada i inclusiva.


Mecanismes i espais per a la participació
La participació ciutadana parteix d’uns drets reconeguts: a la informació pública, a fer reclamacions, queixes, suggeriments i peticions a les administracions, a assistir a les sessions públiques o a participar en l’elaboració de normativa.
Però, a més, implica poder intervenir en els plens, participar en els òrgans sectorials a través de les entitats que la representen o en els processos participatius que es posen en marxa des dels diferents departaments.

Des d’aquest apartat podeu accedir als diferents espais i mecanismes que el Consell de Mallorca posa al vostre abast per poder intervenir i prendre part en les actuacions i polítiques insulars. Així mateix, trobareu informació dels processos participatius que s’estan desenvolupant i de les actuacions per fomentar projectes de participació en l’àmbit insular, municipal i associatiu.

Enllaços relacionats

Tràmits i procediments relacionats