El Consell de Mallorca acull el campus esportiu del Mallorca Palma Futsal al poliesportiu Sant Ferran

El Consell de Mallorca acull el campus esportiu del Mallorca Palma Futsal al poliesportiu Sant Ferran

(02/07/2024)

La proposta és una col·laboració entre ambdues entitats i arriba a gairebé 400 infants

Amb l’arribada de l’estiu, el club Mallorca Palma Futsal ha tornat a Sant Ferran amb la proposta de campus d’estiu per a infants i adolescents, que es du a terme amb el suport d’Esports del Consell de Mallorca. Una activitat que es desenvolupa com una part de l’acord de col·laboració amb el club per a la promoció de valors en edat escolar, dins el programa «Jugam amb l’elit», en aquest espai públic del Consell.

Durant dues setmanes, gairebé 400 infants i joves gaudeixen d’activitat multiesportiva rotativa, com futbol i futbol sala, activitats aquàtiques, pàdel, exercicis de cal·listènia o entrenaments en petits grups. El conseller de Medi Ambient, Medi Rural i Esports, Pedro Bestard; el director insular d’Esports, Toni Prats, i el director esportiu del club, José Tirado, han visitat avui l’activitat, acompanyats del capità de l’equip, Carlos Barrón.

Bestard ha destacat que «el Consell disposa d’una instal·lació privilegiada i renovada on els infants poden gaudir d’aquesta i altres activitats». De fet, la institució cedeix el poliesportiu Sant Ferran a federacions i associacions sense ànim de lucre amb prioritat, i la lloga a altres entitats per a la pràctica esportiva regular. «Aquest campus és un exemple de la col·laboració de la Direcció Insular d’Esports amb els clubs de primera i ja és un clàssic», ha afegit Bestard.